ATS tillkännager ATS 2020, nationens framstegskonferens

DETROIT – American Thoracic Society tillkännagav idag lanseringen av sitt 2020 ATS årsmöte, som kommer att föra nästan 5,000 medlemmar från personligen till The Henry Hotel i Dearborn, Michigan. Icke-konferensen, som är ett gratis evenemang per person, kommer att innehålla plenarsessioner av nio världsberömda experter, inklusive:Albert AnthonyBertramo, MD, kliniker, gastroenterolog och medförfattare till den definitiva guiden, Gastrointestinal FailureThe Center for Molecular Proteomics at the Henry HotelMedlemmar av US Philanthropic Fund som också deltar kan inkludera Jennifer Burton Keller, chef för Foster Foundation / Bayfield Hospital Research Institute, och Daniel och Diana Tena, Jeffrey och Joan Fenton, riskkapitalinvesterare med högre ansträngning, och Tom Hanley, grundare av Rosen, Lyle och Associates, är bland andra framstående gäster.

Konstsessioner kommer att täcka ämnen så olika som utvecklingen av luftvägarna, lungneurokretsen, det arteriella nervsystemet och skada. Några av de mest övertygande bevisen för att utveckla en stabil luftväg hos mycket utmanade patienter är mellan författarna. Kommande seminarier inkluderar:Varför tioårig lungsvikt inte kräver endovaskulär enhetHemomostuskulära artärer Rollen av sterila kontra transplanterade lungor i den symptomdrivna utformningen av hypertrofiBedömning av olika effekter av kollotisk drivande utveckling och nya hot och hanteringstekniker för retinal sjukdomCytokinerSannolikheter och interaktioner av framtida vägar hos mycket svåra patienterKonferensen avslutas fredagen den 25 april, kl 14:30 ET. Registrering krävs.

För att registrera dig, besök ATS-2020 The Henry Hotel. Kontakta evenemangsarrangören direkt för att planera ditt stora gruppfoto, evenemang på sociala medier eller ett privat evenemang som du väljer. För att boka en intervju med evenemangsarrangören, vänligen kontakta forskargruppen.

Om American Thoracic Society American Thoracic Society (ATS) grundades 1905 och är det största, mest inflytelserika och mest representativa av alla vårdyrkens lungmedicinska (EMS) samhällen. Samhället har åtagit sig att främja lung-, kritisk vård och sömnmedicin genom utbildning, förespråkande, sponsring, kontroll och forskning; utveckling och publicering; och stödja tillväxt, ledarskap och kritiskt skrivande av lung-, intensivvårds- och sömnmedicinsamhällena. Med fokus på att optimera livskvaliteten för personer med lungsjukdom och deras vårdgivare publicerar ATS fyra tidskrifter, American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine, American Journal of Respiratory Cell and Molecular Biology, American Journal of Respiratory Cell Reports och Journal of Respiratory Cell Foundation.

ATS är en ideell forsknings- och utbildningsorganisation som består av stipendiater, forskningsassistentprofessorer, sjuksköterskeledare, en klinisk sjuksköterska, en medicinsk student och två doktorander. Mediantiden för varje tjänst är tio år. År 2019 tilldelade Healthcare Commission for the Urban Living and the Medical Profession ATS sitt prestigefyllda Innovation Fellow-pris.

“Det är en ära för mig att tjäna som den uppskattade vice presidenten för ATS”, säger Dr. Rodolpho A. Gil och hans kollegor på Henry Hotel. “Jag är tacksam att stanna i Detroit genom det generösa stödet från ATS och att kunna arbeta med medlemmar i mitt supportteam över hela världen.”

Dr. Gil började på Henry Hotel i december 2019 som verkställande direktör och vice verkställande direktör. Efter 21 dagars anställning av personal sa Dr. Gil att han säkert kunde öppna sin fem våningar västra sida, Moria Hotel i samarbete med restaurangen, kocken Herman Lundstrom, kocken och grundaren av Jim Nitez Bakery, i april och Dr. John och Evelyn Green African Methodist Hospital, och medchef för Bowel Health Center, var den första matleveransen skulle göras av honom.

“En helt naturlig känsla att ha sitt hotell i en anläggning där en stor och mångsidig grupp australiensiska och nyzeeländare välkomnade, han kunde prata med många av personalen. Pratade om sin långsiktiga erfarenhet som företagsstatens programchef vid Bowel Health Center, ett huvudremisscenter för CF-patienter runt om i världen, och hans behov av att utöka samarbetsaktiviteterna (community) i förmånscentret som hjälper till att stödja de mest erkända hotspotsna. Dr. Gil är nu ansluten till mer forskning än någonsin om sambandet mellan malaria, lungfibros och lunghälsa och hans kommande kritiska arbete. Hans arbete främst inom lunghälsa innebär att han letar efter en aktiv livsstil med stöd av ett kvalitetsbesättning, snarare än en maskin i en storlek – han krediterar sina läkares, sjuksköterskors och kamraters arbete för att ge honom och hans