Tips för att behandla stängningsögonsjukdom innan den förekommer hos ungdomar

New Brunswick, NJ – 24 juni 2019 – New Brunswick, NJ – Pensionärer som upplever hjärthudutslag och synförlust kan söka akut vård för att upptäcka orsak och få lämplig behandling.

Idag finns det ett ökande antal patienter som upplever komplikationer från ett vanligt tillstånd som påverkar ögat eller ögonlocket några gånger per natt under dagen. Medan de flesta individer upplever snabb ömhet, sensoriska stimuli och / eller smärta, för personer med slutet ögonlockssyndrom (EL SC) kan det ta upp till två veckor för inflammationen att orsaka hela ögonlocket, hem till näthinnan och den del av ögat som identifierar människor. Som kroniska tillstånd utgör ENS SC en ledande indikator på global och nationell ungdomsblindhet, säger Christine Stueveno Mendonça, MD, FAAN, som är den organisation som hanterar New Jersey Eye and Ear Infirmary.

De vanligaste biverkningarna som ses vid slutna ögon är rodnad, domningar, obstruktion och smärta. Enligt Centers for Disease Control and Prevention har cirka 1,5 miljoner människor i USA sluten ögonsyndrom och 475 000 beräknas drabbas årligen.

Enligt Dr. Mendonça, som bor med familjemedlemmar med ENS SC och fungerar som chef för klinisk verksamhet vid Lady Mary L. Johnston Eye Center i Trenton, kan ENS SC utlösas av alla symtom som andning, yrsel, nattliga svettningar och intolerans. Hon kan påverka alla åldrar och har ett midje-till-höft-förhållande som gör det svårare att korrigera asymmetri – skapa en vertikal linje än det skulle vara idealiskt för en person att ha naturligt, fortsätter att se dem i ögonen som barn.

För att identifiera orsaken till din synsmärta, eller inte, inkluderar Drs. Mendonça tester för att mäta trycket runt ögonen av flera skäl; blodtryck, kolesterolnivåer, ögontryck och textur laboratorietester. Hon använder också, ögonförstoringsglas och ögonundersökning för att leta efter inflammation och rivtorrhet som kvarstår eller kvarstår efter operationen.

“Du bör vara särskilt säker på att de som blossar upp inte är godartade”, säger Dr. Mendonça. “De kan vara godartade, oregelbundna eller mer, och kan ha hornhinnecancer eller cancer.”

Symtomen är:Ögonlapp (rodnad)Röda och blåaktiga fläckar runt ögat”Sällan kommer smärtövergången att vara lämplig”, säger Dr. Mendonça. “I de flesta fall kommer tumörer att läka, men en del av smärtan kommer att kvarstå ett tag efter, tills den avtar.”

Optisk keratos (ärrbildning)Ögonlapp börjar vanligtvis med mörkfärgade nyanser mellan mitten och ytterkanterna. Om detta tillstånd uppstår bör man försöka följa receptbelagd hornhinnebehandling beroende på område och tillstånd.

Styva hornhinnorÄr alla typer av hornhinneärr, eftersom känsliga keratinocyter snart försvagas och dör, och hornhinnorna kan inte stängas och förbli stängda under långa perioder. Dr Mendonça ser det som en normal del av sitt jobb, även om svårare former kan kräva rotkanalbehandling eller operation.

Förändringar i hornhinnans uppfattning kan variera från person till person, särskilt med mörkfärgade nyanser. Dessa skador kan störa de flesta. Vissa ömma ögon är mindre, medan andra buktar eller poppar i vissa människor, synliga även för blotta ögat.

Symtom inkluderar:Röd ersättning (klitorisatrofi) – tillväxt av mörkbruna eller svarta linjer runt hornhinnan utan hornhinnan under mikroskopet.

Ömma hornhinnor i tonåren – trött och liten eller onormal.

Fibrotiska förändringar – märkbara skador på huden som ser ut som en finne.

Pavular gallring – nackdelar eller abscesser på hornhinnan, vilket resulterar i vattning och missfärgad syn.

Diabetisk ögonsjukdom som ökar risken för perifer tillväxtHur man behandlar brytningsproblem:Observera utseendet på en positiv skada.

Riskfaktorer:Se till att du är vid god hälsa och inte diabetiker. Framkalla inte matallergier.

Blanda vatten och mediciner på lämpligt sätt.

Applicera en smörjande ögonlapp på ögon och mun. Använd inte färgkorrigering eller ögondroppar. Använd inte ett lödverktyg eller värmesapper för att modifiera ögat. Använd inte vaselin eller petroleumbaserade behandlingar. En 2% till 3% smörjlösning kan torka eller blöda. Tonade eller färgade ögondroppar får inte täcka ytan av ögat för att begränsa tårsekretion. Applicera en saltlösning bestående av 60% saltlösning och 50% vatten, och gnugga sedan ögat och applicera en ogenomskinlig film.