Pärlor Och Rubiner – Digitalt Arkiv

FarmHouse broderskap delar stolt denna speciella arkivsamling av vårt brödraskaps tidning, Pearls & Rubies. Publikationen kom först i produktion 1940. Under de 75 + åren sedan broderskapet har publicerat 220 enskilda nummer, varav broderskapet har 211 tryckta utgåvor i sina arkiv. Dessa tryckta utgåvor har varit i stort sett osynliga och ofta orörda, vid det internationella huvudkontoret, i många år.

Men nu, tack vare generositeten av ett bidrag till FarmHouse Foundation av Jim Tobin (IA 76), Master Builder och Foundation Trustee Chairman, är dessa tryckta frågor om vårt broderskap tillgängliga för enkel åtkomst för vårt medlemskap.

Presenteras för vårt medlemskap att läsa, utforska, söka och lära av är nästan 3,500 sidor av historien om FarmHouse broderskap! Dokumenten är sökbara för att hitta namn, platser, datum och händelser som gör vårt broderskap till vad det är idag, tack vare vår stolta historia.

Vi uppmuntrar dig, våra bröder, att läsa och söka på och njuta av FarmHouse broderskapets historia genom denna speciella digitala arkivsamling av pärlorna och rubinerna.

Digitala versioner av Pearls & Rubies är tillgängliga från 2008 till idag via denna webbplats.

Visa Arkiv

Bläddra och visa alla publikationer som finns tillgängliga i det här dokumentbiblioteket. Publikationer är organiserade i en mappstruktur enligt år och listas sedan i ordning efter publikationsnamn.

Sök Arkiv

Ange ett nyckelord eller en fras för att snabbt och enkelt söka i hela dokumentbiblioteket och hitta specifik information i arkivet.