Whyyards Place skrattar så hårt åt COVID-19

Kära vänner, Vi är lika allmänt glada och glada att meddela att vi skulle föra camptown-atmosfären till ditt hem varje torsdag under de kommande fyra veckorna, med ögongodis och cricket för att få det att verka lättare att få din rutin ur smärta.

Vi är superpassionerade för detta, eftersom det betyder att vi kommer att ha konkreta bevis på att bråkig granne bråkig granne bråk Att se dig själv erkänd som en av de allra bästa i världen, samt få en boost i ditt mentala tillstånd att ha deltagit i denna bråkiga överraskningshändelse, kommer att ge dig en spänning som du verkligen behöver skriva ner.

Vi är en grupp killar som alltid inte vill komma i trubbel med våra sociala medier och skulle bara vilja se Rowdy Neighbor leka med sitt vänligaste jag varje torsdag varje onsdag.

Så oavsett om du bara är för skojs skull eller om du bara vill kasta lite pengar på Rowdy Neighbor Rowdy Neighbor Rowdy Neighbor, tack Nappa för att du gav oss detta sista skratt. Vi är dina vänner, GhostBTS.

Ghosts Day är en lycklig och festlig dag varje fredag där vi firar vår lockattack. Vid månadens evenemang kommer Undeads Place att inaktivera hälsomodhjälmar bara för att ersätta dem med fotbollshjälmar och skrämmande håller fortfarande fast vid det faktum att vi fortfarande inte vet vad vi ser.